Reviews

Wij raden Willemijn van PuurBeebie echt aan.

Onze inmiddels peuter sliep heel slecht!
Wij hebben zoveel gehad aan PuurBeebie haar advies. We zijn haar nog dagelijks dankbaar voor haar hulp. En nog steeds wordt er af en toe contact gezocht om te horen hoe het gaat. Ze is mega betrokken!

Wij raden Willemijn echt aan.

Willemijn heeft ons ontzettend goed geholpen.
Onze dochter(2017) sliep al sinds de bevalling niet tot nauwelijks en ze was altijd aan het huilen. We liepen uren, hebben meerdere hulpmiddelen geprobeerd, zo hebben we een slaapcoach gehad we kregen een soort slaap menu(werkte niet) voor meer advies moesten we meer betalen, we zijn het toen gaan zoeken bij alternatieve hulp iets wat zweverig helaas ook hier was het niet mee opgelost. 
We hadden uren een krijsend kind.. toen Willemijn kenbaar maakte dat ze de opleiding was gestart en ons wilde helpen zeiden we gelijk Ja, wat hadden we immers te verliezen. Op afstand wij wonen in Hoorn NH heeft ze ons begeleid een verslag geschreven en hier gingen wij braaf mee aan de slag. Het ging beter en beter, na 2 bezoekjes ook bij de osteopaat ging het nog beter. Uit eindelijk hadden we door de begeleiding van Willemijn een kind dat zelf in kon slapen en maar 1x per nacht even hulp nodig had.

Wij zien Willemijn dan ook echt als de redder in nood! Ze kwam precies op het juiste moment.

Nu onze 2e dochter is geboren hoort Willemijn af en toe nog even bij ons hoe de slaap gaat. Dit geeft ons echt het gevoel dat ze altijd klaar staat voor advies en hulp. Echt een aanrader!

Nogmaals bedankt. 🙂