Ik ben Willemijn Bosgraaf, Getrouwd met Koen en moeder van Bjorn (12-2011) Pip Fos en Riv (10-2017).Toen wij zelf ouders werden in december 2011 was alles in eens anders. In het eerste jaar hebben we veel meegemaakt met Bjorn. Bjorn was een stijve en onrustige baby, sliep slecht en huilde veel. We hebben in die periode heel veel onzekere maar ook hele prachtige momenten gehad. We liepen veel in het ziekenhuis met Bjorn en na een jaar wisten we eindelijk wat er speelde, Hyperekplexia.

Wat ik miste in die tijd was iemand die met me meekeek als ik het even niet wist of even een luisterend oor bood. Soms voelde ik me best onzeker, alles was nieuw. Ik was op zoek naar iets laagdrempeligs maar kon dat niet vinden. Ik zocht iemand die anders keek naar Bjorn niet medisch maar gewoon naar hem en naar ons als gezin. Zelf heb ik nooit iemand kunnen vinden die kon bieden wat ik zocht.

Sinds oktober 2017 zijn we verblijd met de geboorte van onze drieling Pip Fos en Riv. Alle drie hebben ze Hyperekplexia wat weer de nodige zorgen met zich meebrengt. Daar boven op hebben ze alle drie koemelkallergie en reflux, dit zorgde voor vele slapelozen nachten.

PuurBeebie is ontstaan uit de wens die ik zelf had en graag aan andere ouders/verzorgers wil bieden! Stukje bij beetje groeit PuurBeebie uit tot mijn droompraktijk. Door middel van cursussen en opleidingen blijf ik mezelf ontwikkelen om ouders en baby's van de beste zorg te kunnen voorzien.

En toen kwam er begin 2019 de opleiding tot slaapcoach op mijn pad. Precies op het juiste moment heb ik kunnen oefenen op onze eigen dreumesen die nu lekker slapen. Sinds oktober 2020 kan ik ook jullie baby, dreumes of peuter helpen. Als ervaringsdeskundige met veel onruststokers weet ik hoe het is. Ik snap je onzekerheid, de vermoeidheid en het even niet meer weten wat nu.