Geboorte in kaart

Iedere baby geeft signalen af door te huilen, niet willen drinken, slecht slapen en onrust. Als ouders weet je vaak wel hoe hier op te reageren, je voedt je kindje, geeft een schone luier enz. Ook kan het zijn dat je baby signalen geeft die je niet helemaal begrijpt of je probeert van alles maar niets lijkt te helpen.

Als ouder(s) kun je hier onzeker en of gespannen van raken.

Weet dan dat ik je kan helpen!

We gaan samen op onderzoek uit met de methode “baby Behoefte in Kaart” om te achter halen wat je baby je wilt vertellen. We brengen vanaf de conceptie tot nu, op een holistische wijze alles in kaart. We bekijken op deze manier de oorzaak van het verhaal achter het signaal, die je baby geeft.

 • icons8-sleep-90

  Heb jij een heftige bevalling gehad?

 • icons8-sleep-90

  Veel stress in je zwangerschap?

 • icons8-sleep-90

  Slaapt jouw kindje slecht?

 • icons8-sleep-90

  Kan jouw baby zich enorm overstrekken?

 • icons8-sleep-90

  Of huilt jouw baby veel?

Consult baby 400x267

De ervaringen die jouw baby heeft opgedaan tijden de zwangerschap en bevalling hebben invloed op het nu. Zo heeft een kindje die vaginaal geboren is een hele andere start dan een kindje die is geboren met een keizersnede. Maar ook een snelle geboorte brengt weer hele andere behoefte met zich mee dan wanneer je baby lang heeft vast gezeten in de indaling.

 

Wanneer ik het geboorteverhaal van jouw baby in kaart heb gebracht kun je de vertaalslag maken naar de behoeftes van jouw baby. Je krijgt als ouders groeimomenten en praktische tips die je verder gaan helpen.

Dit geeft als resultaat een ontspannen en blije baby.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

“Baby Behoefte in Kaart” sessie bestaat uit een uitgebreide schriftelijke intake.

Daarna hebben we een consult van ongeveer 2-3 uren, dit kan bij jullie thuis (woon je wat verder weg van Kommerzijl (>20 km) dan zal er een reiskosten vergoeding gerekend worden van €0,30 per km met een maximale reisafstand van 200 km) of online.

Jullie krijgen een compleet document waar in alle geboortepatronen, behoeftes staan uitgewerkt.

De investering voor een sessie bedraagt €199,-

Logo-Gik-onder-acadmie_Tekengebied-1