Rebozo massage

Rebozo Massage is een massage die wordt gegeven door middel van een Mexicaanse Rebozo doek (draagdoek). Omdat de massage gegeven wordt met de kleding aan is het een laagdrempelige vorm van massage. Doordat ik als masseur de doek zal wiegen en schudden zal spanning in het lichaam aangenaam verminderen.

De massage kan op elk gewenst moment plaatsvinden en is op iedereen toepasbaar. De massage kan staand, zittend of liggend worden gegeven. Vooral voor zwangere en vrouwen die net bevallen zijn is het een aangename massage. 

Tijdens de zwangerschap:

In de zwangerschap merkt elke vrouw sterke veranderingen in het lichaam. Dit kan spanning en klachten met zich mee brengen. Door middel van Rebozo Massage wordt de spanning minder, harde buiken worden zachter en omdat de baby mee wordt bewogen in de buik zal ook deze tevreden en ontspannen zijn. 

Na de bevalling:

Na de bevalling voel je als vrouw nog steeds de veranderingen die hebben plaats gevonden in de zwangerschap. Hierdoor kan het zijn dat je nog niet terug bent in je eigen lichaam. Er is veel veranderd na de geboorte van je baby en dit kan spanning met zich mee brengen. Door Rebozo Massage vallen de spanningen van je af en door middel van de sluittechniek (welke toegepast wordt samen met je partner) zal jij je weer terug voelen komen in je eigen lichaam.

Partner massage:

Tijdens deze massage laat ik ook de partner kennis maken met de Rebozo Massage. En zal ik de partner leren om de doek te gebruiken. Zodat je partner je kan helpen met ontspannen. Denk hierbij aan een massage tijdens de bevalling, of in de kraamtijd. Deze massage duurt gemiddeld 2 uur. 

 

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram