Dunstan Babytaal

Het herkennen van de geluiden die je baby maakt.

Je baby verstaan vanaf dag één? Dat kan! Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle baby’s vanaf de geboorte tot circa 3 à 4 maanden vijf geluiden maken die elk een heel specifieke betekenis hebben.

Een geluid voor honger, moe, boertje, darmkrampjes en ongemak (te warm/koud, vieze luier). Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt doordat reflexen van het kindje gecombineerd worden met geluid. Alle baby’s, waar ook ter wereld, maken deze geluiden in de eerste 3 à 4 maanden van hun leven. Als u het geluid herkent, kunt u uw baby ook geruststellen met als resultaat dat uw baby minder huilt, beter drinkt en beter slaapt.

De Dunstan Babytaal methode 

Na 10 jaar uitgebreid onderzoek in Australië, de Verenigde Staten en Engeland wordt Dunstan babytaal sinds 2008 in meer dan 20 landen op de wereld gebruikt. In Nederland is Dunstan Babytaal sinds 2011 actief en worden er trainers opgeleid.

Kan ik het ook leren?

Jazeker, iedereen kan het leren! Uit onderzoek is gebleken dat iedereen met een beetje hulp en goede instructie de geluiden kan leren herkennen.

Cursus aanbod: 

  • 1 op 1 cursus rond week 34-38 zwangerschap
  • 1 op 1 na de bevalling
  • Groepscursus rond week 34-38 zwangerschap
  • Groepscursus na de bevalling

Via PuurBeebie te bestellen:     

  • Dvd Dunstan Babytaal €22,- 


 


 


 

 

 


 


 


 


 


 


 

                                                                                                                                                                                                

E-mailen
Bellen
Info
Instagram